Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари, че е получила доверие

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова благодари, че е получила доверие
Коментари Харесай

Корнелия Нинова на Бузлуджа: Благодаря, че не позволихте да влезем в управлението на Суджука!

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова благодари, че е получила доверие и че вотът на Българска социалистическа партия се вдигнал три пъти на последните избори за Народно заседание.

На събора на Българска социалистическа партия на Бузлуджа тя съобщи, че в този момент парламентарната им група съставлява 1 милион българи. Дошло обаче прелъщение: „ И пристигна идващото тестване за вашата мъдрост, за вашия опит, за вашата отаденост на концепциите, а не на властта и парите. Дойде изкушението да се съюзим с ГЕРБ. Благодаря ви, че проявихте онази основна за социалистите мъдрост, която държи на идеология и на стратегия, а не на персоналното облагодетелстване на стотина души в партията! “, разгласи Корнелия Нинова, което бе посрещнато с бурни овации от събора.

„ Благодаря ви, че не позволихте през днешния ден да бъдем част от ръководството на Суджука, да бъдем част от новия дълг на България, да бъдем част от политиката за продажба на земеделските земи “, сподели още Нинова и добави: „ Тук има дребен и междинен бизнес от Добрич, който сподели – не желаеме повече държавното управление на ГЕРБ да ни рекетира „ или се съгласяваш, или ви убиваме “. Управлението на Суджука, в което вашата мъдрост на разреши Българска социалистическа партия да влезе, благодаря ви още един път “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР