Лидерът на британските лейбъристи Киър Стармър заяви в петък, че

...
Лидерът на британските лейбъристи Киър Стармър заяви в петък, че
Коментари Харесай

Лидерът на опозицията на Острова зове за новии избори

Лидерът на английските лейбъристи Киър Стармър съобщи в петък, че Обединеното кралство се нуждае от избори , без значение дали министърът-председателят Лиз Тръс ще резервира поста си или не, разкри АП.

" Да... Намираме се в неуместната обстановка, в която имаме трети, четвърти министър-председател за шест години, а в границите на няколко седмици имаме министър-председател, който има най-лошия рейтинг от всички министър председатели в историята ", съобщи Киър Стармър пред в. " Гардиън ", като добави, че " за положителното на страната се нуждаем от общи избори ".
 Призракът на рецесията надвисна над Англия
Призракът на рецесията надвисна над Англия

Икономиката на страната изненадващо се сви през август

По-рано Киър Стармър съобщи пред Би Би Си, че " безразсъдният метод на премиера е сринал стопанската система. Междувременно група високопоставени консерватори ще изискат оставката на Тръс идната седмица, тъкмо когато социологическите изследвания демонстрират, че рейтингът ѝ е понижен до 18%.

По-рано през днешния ден стана ясно, че .

Беше обявено, че английски външен министър Джереми Хънт ще го наследи на поста.

Източник от държавното управление разкри, че корпоративният налог евентуално ще се увеличи, само че към момента може да бъде по-малко от 25%, планувани от предходното държавно управление. Други ограничения в минибюджета може скоро да бъдат анулирани.
 Медсестрите във Англия се готвят за най-голямата стачка от век насам
Медсестрите във Англия се готвят за най-голямата стачка от век насам

Настояват за нарастване на заплатите в сходство с растящата инфлация

На 23 септември Лиз Тръс и финансовият министър Квази Квартенг, който трябваше да понижи налозите и регулациите, финансиран от големи държавни заеми, с цел да измъкне стопанската система от години на слаб напредък.

В началото на октомри Тръс съобщи, че да извърши на държавното управление за унищожаване на най-високата ставка на налога върху приходите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР