Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Бойко Борисов затапва българския политически процес


Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съгласно мен затапва българския политически развой, разяснява в изявление за " Капитал " политологът и изпълнителен шеф на социологическата организация " Галъп интернешънъл "  Първан Симеонов.

" Едно действително пенсиониране на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би дало опция страната да потегли напред. Според мен зациклянето сега ненапълно се дължи на Борисов, който отхвърля да види, че политическото му време е изтекло ", разяснява още Симеонов и добави: " Струва ми се, че Борисов надценява желанието на българите той да се върне. Българите не го върнаха на бял кон и колкото и избори да минат, отново няма да го върнат на бял кон, само че това, което направиха българите е да покажат, че въпреки всичко той съставлява нещо достоверно. Такива като Борисов има най-малко 600 000. "

" Борисов доста наподобява на междинния българин. Ако погледнете данните от екзитпола, ще видите, че структурата на вота е същата като структурата на вота за без турците, което значи, че е една центристка национална партия и това е достоверно, същинско ", разяснява още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР