Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Лидерът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Извикаха Борисов на разпит в прокуратурата

Лидерът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е свикан на разпит от прокуратурата по досъдебното произвеждане, за което беше арестуван от Министерство на вътрешните работи преди седмица, научи bTV от свои източници.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 188
Това се чака де се случи при започване на идната седмица поради задължения на юриста му. 

Преди няколко дни стана ясно, че прокуратурата ще извика и Кирил Петков на разпит. Премиерът беше главен очевидец на службите на Министерство на вътрешните работи при акцията, осъществена по необходимост на 17 март.

От Софийската градска прокуратура (СГП) възложиха разследването на следователи в Следствения отдел със задача всички опорочени дейности по следствието, които е обективно допустимо да бъдат преповторени, да се проведат още веднъж по планувания в закона ред, с цел да бъдат валидирани.

След арестите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и неговите доближени юрист Менко Менков подаде тъжба в административния съд.

Защитникът на водача на оспорва законосъобразността на задържането както на Борисов, по този начин и на другите партийни функционери - Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Според Менков липсват основанията за нужда при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР