Лидерът на Ботев Тодор Неделев обяви, че очаква с оптимизъм

...
Лидерът на Ботев Тодор Неделев обяви, че очаква с оптимизъм
Коментари Харесай

Неделев: Успех на Митко Илиев, но след събота

Лидерът на Ботев Тодор Неделев разгласи, че чака с оптимизъм дербито против Локомотив в събота. Той сподели още, че с сътрудниците са се разбрали бързо да не помнят отпадането за Купата от Етър и да се концентрират върху дуела на Лаута. " Преди всеки мач с Локомотив е обикновено да има тръпка и еуфория в целия град. Хората чакат този мач. Това сподели капитанът на Ботев Тодор Неделев в предаването " Домът на футбола " по Диема. " Лидери сме в efbet Лига, само че има още доста мачове. Надявам се това да ни даде самочувствие и да покажем, че ние сме тимът, който желае да победи.

Надявам се мачът с Етър да се е не запомнил незабавно. Този шампионат ни е носил доста наслади. След мача с Берое треньорът обърна внимание на Етър, от през днешния ден започваме с Локомотив. Има много момчета, които не са играли в това дерби. Надявам се ние да им помогнем ", сподели Неделев.

За кошмарната загуба с 0:6 Неделев сподели: " И в международния футбол има такива резултати. Надявам се този мач да е пропуснат и в събота с добра игра да победим. Имал съм и хубави, и неприятни моменти на Лаута, уповавам се в събота да имам още хубави моменти.

Най-добрият футболист на Локо е Митко Илиев. Пожелавам му да е жив и здрав и да помогне на Локо, само че след събота.

На почитателите желая да кажа да не плюят футболистите и треньорите след загубата от Етър. Отпаднахме за Купата, само че имаме късмет да сме в тройката в шампионата ", сподели още Неделев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР