Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук, че

...
Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Стефан Янев: Отмъщаваме на Нидерландия, за всичко ще сме про...

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев разгласи във Facebook, че тяхната парламентарна група ще внесе в Народното събрание предложение за решение, с което се задължава министър председателят на България да гласоподава срещу всички начинания на Нидерландия като реципрочна мярка на политиката към страната ни.

" Парламентарната група на коалиция „ Български напредък “ на първото съвещание на Народното събрание внася предложение за решение: Задължаваме министър-председателя на Република България от през днешния ден, да гласоподава срещу всички препоръчани начинания и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни. Дела, не думи! ", написа Стефан Янев във Facebook.

Припомняме, идната седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се причислят към Шенгенското пространство, само че ще блокира приемането на България, заяви през вчерашния ден Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Медията оповестява, че нидерландското държавно управление е решило на съвещание, че България към момента не дава отговор на изискванията за присъединение към Шенген.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР