Лидерът на “Български възход Стефан Янев и д-р Христо Гушков,

...
Лидерът на “Български възход Стефан Янев и д-р Христо Гушков,
Коментари Харесай

Стефан Янев в Кюстендил: Ние търсим решения, които са в интерес на всички български граждани

Лидерът на “Български напредък ” Стефан Янев и доктор Христо Гушков, лидер на листата на Политическа партия " Български Възход " за 10 МИР Кюстендил бяха посетители напразника на пролетта в Кюстендил.

Те честитиха идването на пролеттана всички поданици и посетители на града и разясниха настоящи политически тематики.

“Български напредък ” сподели стабилно държание в 48- то Народно събрание и вкара в приложимост забравените думи- разговор и взаимоотношение, безапелационен бе Стефан Янев.



Той отговори на въпроса за какво жителите на региона би трябвало да гласоподават за Български напредък.

" Първо, тъй като това което сме заявили го вършим постоянно- а точно, през цялото време на появяването на партията, защото това е нова партия/ започнахме нейното създаване през предходната година /, приказваме че нашата цел е да създадем партия, която да е близо да хората, която чува хората, чува техните оферти, стремежи и работим дружно с тях за реализиране на подобен вид управническа стратегия, която взема решение проблемите на всички български жители.
Показахме подобен вид стабилно държание и в 48- то Народно събрание, където вкарахме в приложимост едни позабравени в политическото говорене думи- думите разговор, думите взаимоотношение, думите свързани с търсене на решения, които са в полза на всички българска жители.

Виждаме, че това наше стабилно държание към този момент е прихванато и от други партии и аз се веселя,че и други партии употребяват тези думи, тъй като това е пътят за излизане от политическата рецесия, в която България се намира повече от 2 години.Самият факт, че отиваме на 5- ти избор е задоволително индикативен ", съобщи Янев.
На България е належащо стабилно държавно управление с работещ парламент- това е нашата цел, за това работим и считам, че това е задоволително като анонс, с цел да търсим поддръжката на всички жители, освен в Кюстендил и района, само че и в цяла България,категоричен е Янев.
По думите му при пътуванията му в България вижда,че хората поддържат точно подобен вид политика и държание.
Стефан Янев показа лидерът на листата на партията за 10 МИР Кюстендил.


" Христо Гушков е добре прочут човек, с престиж с построена биография, предан на задачите на партията и на този вид социална активност, което значи, че дружно всички желаеме да работим тъкмо за това, което споменах- търсим и предлагаме решения, които са в полза на всички български жители и той е един от хората, който предлага практични решения, освен в сферата, в която е експерт, само че и в доста други сфери от публичния живот ".
" Първо желая да благопожелавам пролетта на всички поданици и посетители на Кюстендил.
Искам да подчертая, че ние сме визионери, ние сме носителите на новото, което е диалогично и предлагането на работещи решения.От нас може да се чака решение на проблеми, такива които до в този момент са били неглижирани.
Аз съм за повторно тук лидер на " Български напредък " в региона.В първата акция наблегнахме на забравеното опазване на здравето в цялата област. Мисля че имаме знанието и опита и с поддръжката на нашия водач военачалник Янев имам обещанието и уверението,че ще се работи главно не, само че предпочитано за опазването на здравето в региона ", съобщи доктор Гушков.
Той уточни, че базата тук е доста остаряла и липсват фрагменти. " Ние можем да предложим работещи решения, както контракти с Медицински университет, набирането на меедециински сестри, фелдшери, образованието на парамедици, както и позабравената стратегия от 2015 година за регионалната болница, която е построена, само че няма акт 16, което е незаконно за мен ", сподели доктор Гушков.
Той уточни,че няма политическа воля за решение на значими въпроси за жителите на региона.
" Престъпно е тук да няма регионална болница, която да е на равнище.Ние би трябвало да го създадем това с напъните на всички жители, чакаме те да ни поддържат ", заключи доктор Христо Гушков.

Български Възход са с номер 15 в инегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР