Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви още, че има отлична

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви още, че има отлична
Коментари Харесай

Съдбата На Правителството Зависи От Патриотите! Ето Какво Разкри Току-Що Волен Сидеров

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров съобщи още, че има отлична връзка с премиера Бойко Борисов.

Смените на министри няма да се случат тази седмици, министър председателят ще огледа деликатно кандидатурите, предвижда водачът на " Атака ".

Очаква се на следващия ден следобяд, откакто министър председателят Борисов се върне от визитата си в Черна гора, да има среща сред съдружните сътрудници в ръководството. По предварителна информация имена на нови министри за овакантените постове няма да се чуят, само че министър председателят Бойко Борисов ще се съветва с сътрудниците си.

" Колкото до оставките - това е волеизявление на самия министър, съвещания няма по какъв начин да се вършат и не е нужно ", разяснява Волен Сидеров.

След два дни съвещание управлението на НФСБ излезе с остра декларация. " Нашият извод е, че се води еднолична кадрова политика в нарушаване на съдружното съглашение, не в интерес на държавността ", разяснява вицепремиерът Валери Симеонов пред медиите след съвещанието на партията. Той съобщи още, че НФСБ ще гласоподава срещу оставката на тримата министри Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР