Лидерът на Атака“ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална

...
Лидерът на Атака“ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална
Коментари Харесай

Сидеров заплаши със съд БНТ и поиска извинение от водещата на „Референдум“

Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална телевизия (БНТ) и изиска опрощение от водещата на „ Референдум “ Добрина Чешмеджиева. Причината – вчерашният скандал в студиото на публичната медия по време онлайн предаване.

Според Сидеров върху него е упражнена цензура.

„ Има причина Чешмеджиева да ми се извини за това, че ми спря микрофона “, счита той. Сидеров заплаши медията и със правосъдни каузи, тъй като съгласно него управлението на Българска национална телевизия е нарушило съглашението, подписано сред партията и медията за присъединяване в предаването. При вчерашното си присъединяване в предаването водачът на „ Атака “ излезе от времевите рамки, в които гостите могат да се изричат. При новия опит на Сидеров да вземе присъединяване в предаването в студиото влезе жандармерия и направи опит да го извади от ефир. Последва спиране, след което предаването продължи без него.

„ Не знам кой е позволил служители на реда в студиото, само че за мен това е неприемливо. В студио на държавна телевизия, която се устоя с парите на всички данъкоплатци, да идват служители на реда и жандармеристи и да застават зад някои от участниците “, съобщи Сидеров.

Според него не е имало никакви грозни подиуми по време на предаването, което да е наложило изваждането му от студиото.
Лидерът на „ Атака “ отхвърли да е употребявал алкохол преди предаването, каквито обвинявания се чуха в публичното пространство. „ Защо този въпрос не го задавате към Красимир Каракачанов, който постоянно използва алкохол? “, попита Сидеров.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР