Лидерът на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български
Коментари Харесай

Сидеров за Симеонов: Не сме някакви ученици, някакви гаджета, че да се сърдим

Лидерът на Атака Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила разяснява пред публицисти връзките си с вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, които станаха изключително забавни на обществеността след абсурда с визитата на съветския патриарх Кирил.

Този път обаче на кръга изкараха тематиката за Крим и изявление на Симеонов, че неналичието на отговор на съветската експанзия в Крим заплашва сигурността на цяла Европа.

„ Хубаво е, когато приказваме за Крим, да сме по-внимателни “, съобщи Сидеров по време на брифинг в коридорите на Народното събрание.

„ Мога да му оказа помощ на Валери да прочете по-внимателно събитията там. Може някой да му внушава погрешни обстоятелства “, счита водачът на Атака.

Според Сидеров разликите ще си останат, а евентуално и вижданията на Валери Симеонов няма да се трансформират.

„ Това не пречи да работим дружно за българския народ “, уточни политикът.

Според него има условия на различия, само че обединението няма да се разпадне.

„ Развалянето на коалиция връща вярата Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да бъдат още веднъж на власт. Такова повреждане е риск. Ние не можем да си позволим подобен риск. Това са си наши връзки, минаваме през разнообразни етапи “, уточни Волен Сидеров.

„ Не сме някакви възпитаници, някакви гаджета да се сърдим “, добави той.

По думите му ръководството може да приключи сполучливо мандата си, тъй като това е отговорност, а в противоположен случай се пропиляват шансове.

„ Русия може да ни сплоти “, счита Сидеров.

Той разяснява и реакцията на Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила по време на срещата с патриарх Кирил.

По думите му Радев сподели не неприятна форма с коремното възлизане, а в случай че Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила желае, да опитва и той, с цел да се изравнят.

„ Радев е нов политик, който се учи и който се старае. Президентът не би трябвало да води война с премиера изключително в този момент по време на европредседателството “, уточни водачът на Атака.

Няма стенограма от срещата, аз не знам какво под вола търсят теле, разяснява още той.

„ Руският патриарх не сподели нищо обидно за България. Коментарите за тази среща са спекулативни “, безапелационен бе Сидеров.

Той изясни още, че не е участвал на рождения ден на Валери Симеонов заради домашни и здравословни аргументи.

„ Но го поздравих, той ми благодари “, уточни Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР