Лидерът на АТАКА Волен Сидеров участва в международен форум „Развитие

...
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров участва в международен форум „Развитие
Коментари Харесай

Волен в Москва громи долара и световния ред

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров взе участие в интернационален конгрес „ Развитие на парламентаризма”, който се организира в съветската столица Москва.
В словото си пред форума, Сидеров съобщи, че ролята на парламентите се е трансформирала в „ учтива измама”. „ Суверенитетът на нациите от дълго време е задушен с кадифените ръкавици на така наречен народна власт и глобализъм. А стопанската система на света също от десетилетия не се командва от националните парламенти, а от транснационалните корпорации, които имат в пъти по-големи финансови запаси и от най-големите национални държави”, сподели ръководителят на АТАКА.
Той даде и настоящ образец с новия еврорегламент за персоналните данни, който принуждава всяка компания да обработва по специфичен метод данните на чиновниците и клиентите си. По думите му обаче такава услуга оферират единствено няколко задгранични компании против огромен хонорар. „ Ако не заплатиш на тях, няма да спазиш условията на еврорегламента и следва санкция до 10 милиона евро”, посочи Сидеров пред над 500 парламентаристи и специалисти от 96 страни по света. „ Това е превъзходен инструмент за премахване на компании, които пречат на огромните интернационалните играчи. И българският парламент не може да направи нищо”, уточни депутатът.
„ Днес, в случай че искаш да купуваш и продаваш, би трябвало да се съобразяваш с диктата на Световната комерсиална организация и транснационалните компании. Дори мощни стопански системи като китайската или съветската са според от $. Разплащания с страни като Иран са напряко невъзможни, тъй като си подвластен от американската банкова система. А властта оттатък океана взема решение кой е либерален и кой не, кой е добър и кой – неприятен.
Може ли това да се промени? Вече има дейности в тази посока, само че не задоволително. Без разтрошаване на международния финансов монопол, не може да има многополюсен свят. А без многополюсен свят не може да има народен суверенитет и естествена парламентарна активност на обособените държави”, съобщи още водачът на АТАКА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР