Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се срещна със Сергей Аксьонов

...
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се срещна със Сергей Аксьонов
Коментари Харесай

Сидеров се срещна с главата на Крим в Ялта

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се срещна със Сергей Аксьонов - глава на Република Крим. Това стана по време на огромния стопански конгрес в Ялта, където участват четирима представители на партия АТАКА. Сидеров и Аксьонов са разискали развиването на туризма, бъдещите стопански връзки и си дадоха обещание да поддържат връзка и отсега нататък.

Сидеров на конгрес в Крим: България желае естествени връзки с Русия (СНИМКИ)


По-рано денем Сидеров се включи в полемика на тематика ЕС-Русия на икономическия конгрес. Пред участниците той съобщи, че България сега има чудесния късмет да бъде медиатор сред Евросъюза и Русия, тъй като към този миг председателстваме Съюза. „ Нашето наличие в ръководството на България дава резултат, защото напълно неотдавна министър председателят взе решение да не се експулсират съветски дипломати след случая „ Скрипал “. Ако беше друга коалиция може би връзките с Русия щяха да бъдат други”, разяснява ръководителят на АТАКА. По отношение на близкото бъдеще той е оптимист, тъй като след евроизбоизбирите ще има по-голямо наличие в Европа на патриотични и консервативни партии като АТАКА и те ще оказват влияние на своите държавни управления.

Волен Сидеров от Ялта: Крим не е окупиран! Навсякъде виждаме сериозна грижа от страна на Москва (ВИДЕО)

Пред АЛФА ТВ в Ливадийския замък в Ялта Сидеров съобщи още, че тракането на оръжия не може да стресне Русия, а Доналд Тръмп би трябвало да откри салдото в себе си. „ Ясно е, че огромните сили в никакъв случай няма да се заобичат, само че те би трябвало да съумеят да се договорят, както са създали Рузвелт, Сталин и Чърчил след Втората международна война. Именно тук, в Ливадийския замък, тримата огромни, както ги назовават, демонстрират по какъв начин може да се реализира диалог, без значение от разликите. Тръмп би трябвало да откри пътя и да излезе от клопката на лобитата. Ако не го направи, той ще изостане от международните водачи. Защото даже Меркел стартира да се усеща какъв е верният път. Консерватизмът се надига в Европа, Европа е част от Евразия и естествените връзки с Русия би трябвало да се възстановят.

Всичко останало е парадокс, който не може да продължава дълго”, приключи Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР