Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се е явил в СДВР.

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се е явил в СДВР.
Коментари Харесай

Волен Сидеров сам се яви в полицията

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров се е явил в Столична дирекция на вътрешните работи.
Малко преди 14 часа общинският консултант, който през днешния ден бе разгласен за общодържавно търсене, се е появил в полицейската дирекция.
Няколко часа по-рано Софийска градска прокуратура го разгласи за общодържавно търсене, откакто в качеството му на обвинен не се е явил за предявяване на обвинявания. Сидеров е бил постоянно свикан. Разследващ служител на реда разпореди насилственото му довеждане.
Прокуратурата повдигна две обвинявания на столичния общински консултант и водач на партия АТАКА Волен Сидеров. На Сидеров беше наложена парична гаранция в размер на 50 хиляди лева
Едното обвиняване е поради апели за подбудителство на обществото към нарушение на откритите в страната противоепидемиологични ограничения в изискванията на изключително състояние. Освен това на 13 април общинският консултант е попречил да му се връчи призовка.
В ефирен ефир Сидеров неведнъж прикани нарушение на заповед на министъра на опазването на здравето по отношение на пандемията от новия ковид. Същите апели са изпратени на средствата за всеобщо осведомление и под формата на прессъобщение със заглавие: „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР