Лидерът на „Атака” Волен Сидеров поздрави жителите на Стралджа по

...
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров поздрави жителите на Стралджа по
Коментари Харесай

Сидеров беше официален гост на честванията по случай 50 години град Стралджа

Лидерът на „ Атака” Волен Сидеров поздрави жителите на Стралджа по случай 50 години от оповестяването на обитаемото място за град. Той беше формален посетител на събитието и беше посрещнат от стралджанци извънредно топло. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Сидеров прегледа и изложбата, отдадена на петото десетилетие на града. Тя е взаимен план на Община Стралджа и Държавен списък – Ямбол. Посещението на водача на „ Атака” беше част от обиколката му в Ямболския изборен регион, откъдето е определен за депутат.

Ето какво сподели Сидеров пред събралото се голям брой в Стралджа: „ Скъпи стралджанци, цветущ празник! Какво се получи в този момент – за 50 години
Стралджа стана град, а София върви да стане село.

Спирам дотук, тъй като госпожа Фандъкова ще вземе да се обиди, а идват локални избори. Трябва да бъдем политически правилни. Поздравявам ви от все сърце”, приветства хората партийният водач.

Той изрече благодарности към кмета Атанас Киров, заместниците му Гроздан Иванов и Иван Иванов, както и към цялата общинска администрация. „ Когато искаш да се грижиш за града си, може да го направиш.

Поздравявам ви за това. Аз се постарах да оказа помощ с каквото мога и както мога като депутат, като човек, който има връзки с държавното управление. Радвам се, че го направих.

Поздравявам и кмета, и кметската администрация за този часовник, където разбрах, че младите към този момент се срещат”, регистрира Сидеров достиженията на градоначалника и администрацията му.

Партийният водач сподели още, че макар устрема на множеството хора да станат жители, са доста значими и селяните, тъй като точно те създават храната, която консумираме.


Те са нужни, с цел да не се постанова да ни заливат с вносни артикули. „ Аз ви приветствам от сърце, че Стралджа е град от 50 години.

Ще върша всичко допустимо да се развива още повече, само че да не забравяме, че селото, земята е това, което ни храни. Това е нашият корен, от който сме се родили.”, съобщи той.

Лидерът на „ Атака” описа и история от своите юношески години, обвързвана със Стралджа, и в умозаключение още веднъж поздрави жителите на града.

„ Искам да ви пожелая да сте живи и здрави вие, фамилиите ви, Света Богородица да ви закриля. Най-важното дали си град, или село, са хората, които живеят там. Вие сте същински хора, същински българи.

Да сте живи и здрави, да се радвате на генерации и аз знам, че България ще пребъде. Да живее Стралджа”, пожела на стралджанци водачът на „ Атака”.

Ден по-рано Сидеров посети село Маломир, където прегледа довършителните действия на спортната площадка, за която той и партия „ Атака” помогнаха финансово и логистично да бъде построена.

От партията напомнят, че с помощта на съдействието на Сидеров беше ремонтиран главен бул. в Стралджа.

А най-големият принос на водача на „ Атака” за Ямбол и региона е, че съумя да издейства доизграждането на новата болница, която съгражданите му чакат от десетилетия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР