Лидерът на Атака Волен Сидеров посрещна рождения си ден в

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров посрещна рождения си ден в
Коментари Харесай

Сидеров посреща рожден ден в Крим

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров посрещна рождения си ден в Крим.

Той е там за участие в стопански конгрес в Ялта дружно с дружно с сътрудниците си от парламентарната група на " Обединените патриоти " Явор Нотев, Десислав Чуколов и Маргарита Николова. Основната тематика на форума е  " Глобалното бъдеще. Бъдещето на Русия ".

Идва това време, в което Европейски Съюз ще се еманципира от въздействието на Съединени американски щати и ще стартира по-самостоятелна политика. Това ще е късмет и за България, тъй като е мощно подвластна от Брюксел и Вашингтон, разяснява Сидеров.

Сред темите на икономическия конгрес в Ялта са цифровата стопанска система, интернационалното съдействие за териториално развиване, вложенията във високотехнологични промишлености, бъдещата енергийна стопанска система, опазването на културното завещание, благоденствието на хората, както и екологията.

Всяка година на форума участват високопоставени съветски държавни чиновници, интернационалните специалисти, предприемачи и икономисти, представители на бизнес организации и водачи на публичното мнение.

„ Важно е тук, в Крим, да се събират интернационалните представители и да се вършат такива срещи, тъй като по този метод излиза наяве, че Крим не е анексиран или окупиран, както приказват хибридно войнстващите против присъединението му ", съобщи Волен Сидеров.

Той уточни, че партия  " Aтака "  е имала наблюдаващи по време на референдума в Крим през 2014 година Според него тогава си проличало, че хората желаят анексирането на полуострова от Русия.

" Искаха го и българите тук, те се опасяваха от дискриминация от страна на Киев след преврата. Виждаме след 4 години, че измененията са доста осезаеми. Забелязват се още от летището в Симферопол. Навсякъде виждаме сериозен обсег, градежи и грижи от страна на държавното управление в Москва “, сподели водачът на Атака.

Волен Сидеров прибавя, че рецесията в връзките сред Европа и Русия няма да продължи дълго:

" Идват евроизбори и от много европейски страни ще се усили наличието в Екологичен потенциал на партии като АТАКА – патриотични, консервативни, които държат на национални и консервативни полезности и това ще повлияе на политиките в Европа. Там огромните компании и хората като цяло не желаят наказания против Русия и враждебни дейности. Те желаят съдействие, бизнес, стопански връзки. Не мисля, че всички страни са против Русия. Това беше концепция на Съединени американски щати най-вече ".

Сидеров уточни още, че сегашното държавно управление и Борисов вършат старания да компенсират загубата от спрения план за " Южен поток " и сега обмислят някакъв различен вид за газопровода, в който да се включи България.  

Лидерът на АТАКА дефинира, че е " доста е значимо ", че България не е експулсирала съветски дипломати.

По време на престоя си в Крим Сидеров ще даде изявленията за Russia Today, Russia 24 и телевизия ORT.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР