Лидерът на „Атака” Волен Сидеров показа свои картини в собствена

...
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров показа свои картини в собствена
Коментари Харесай

Волен Сидеров – политикът, нарисувал „Чиновник в асансьор” и „Нощно четиво”

Лидерът на „ Атака” Волен Сидеров сподели свои картини в лична художествена изложба. Освен лично творчество в нея той ще излага и платна на млади създатели, както и ще развива издателска активност.

Откриването на изложба „ Стил” е в сряда, посочи Сидеров, който се дефинира като изкушен от изкуството още от дете. „ За мен изкуството е бягство. Не единствено ще покажем картини, само че всеки, който не е паралия ще може да си купи творби на български художник”, сподели той.

Една от картините, които ще бъдат изложени се назовава „ Чиновник в асансьор”, от чийто джоб се демонстрира вестник „ Работническо дело”. Другата се назовава „ Нощно четиво” и изобразява гола жена, четяща книга.

Политикът разяснява, че има връзка с изобразителното изкуство отдавна и това не е волност. „ Пак бих влезнал в НАТФИЗ, непринудено, да им изнеса история на изкуството”, добави той.

Сидеров е безапелационен, че от дълго време не е рисувал, само че би опитал да направи портрет на брачната половинка си Деница - „ тя е плодородна, има хубави черти”.

Той добави, че не изключва опцията да има още деца. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР