Лидерът на Атака Волен Сидеров побесня от русофобски статус на

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров побесня от русофобски статус на
Коментари Харесай

Волен се закани на сина на Паси : Ела някъде на светло, ла*но, да видиш

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров побесня от русофобски статус на сина на някогашния ни външен министър Соломон Паси - Исаак, и се закани да го срещне в улична битка.

" Ела някъде на ярко, кретенче и ще видиш кой къде ще гние, ла*но недоиз*рано. И си кажи същинското име, дрисльо нерешителен! ", изригна беловласият политик против младия путинофоб. Преди няколко дни Паси скандализира мрежата с прогноза, че всички " кучки ", кълнящи се във честност на съветския президент, напълно скоро ще гният по килиите. И ги поучава бързо да бягат. 



Постът се популяризира от седмица из групите на поддръжници на войната и е надигнал голяма вълна хейт против поддръжника на " Промяната " Паси. А в отговор русофилите дават отговор на някогашния министерски наследник, че него пък го грозял престой в " Белене ". Намират и се по-груби, засягащи еврейския генезис на Исаак: 

" Исак Паси. Помияр замърсен. Ако Хитлер беше спечелил войната в този момент нямаше да мърсиш фейсбук със зловонната си уста. Моли се на Господ единствено да не те срещна на улицата!!! ". А заканата на Волен по никакъв начин не се разграничава от тази в частта си да сгащи Паси на открито и да го научи. 


ТЕМА преди 10 минути 248 преди 2 часа 978 преди 2 часа 1502
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР