Лидерът на "Атака" Волен Сидеров определи като поръчка ареста на

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров определи като поръчка ареста на
Коментари Харесай

Сидеров за ареста на Малинов: Поръчка

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров дефинира като поръчка ареста на ръководителя на Национално придвижване "Русофили " Николай Малинов по обвиняване в шпионаж.

Той разяснява тематиката пред публицисти при внасянето на документи в ЦИК за регистрация на "Атака " за присъединяване в локалните избори. "Очевидно това е поръчка. Очевидно тази поръчка, да ви кажа единствено, ще удари по избора на ГЕРБ за кметове, тя ще удари по избора за София, тъй като по този метод институциите, в тази ситуация прокуратурата, основават проблеми на Бойко Борисов ", разяснява Сидеров.

Според него с тези дейности "изкуствено ще втвърдят доста гласоподаватели ", които в този момент ще се възмутят от тези арестувания, от тези разпити. "Малинов е арестуван пред 12-годишната му щерка с 20 служители на реда, нахлули в къщата му, и още 10 на долния етаж ", уточни Сидеров. Според него в този момент Мая Манолова може да получи непредвидена поддръжка от хора, които поддържат концепцията да имаме положителни връзки с Русия.

"Ставаме играчка в геополитическа игра, само че това не е добре за нас ", счита Волен Сидеров. Според него има предпоставки за дипломатически скандал.

Попитан дали ще се кандидатира за кмет на София, Волен Сидеров сподели, че сега вземат решение този въпрос в централното управление на "Атака ", още нямат извънредно решение, само че е допустимо. Той уточни, че задачата на "Атака " за локалния избор е да усъвършенства резултатите си от 2015 година, които тогава били много зле.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР