Лидерът на Атака Волен Сидеров очаква купен и клиентелистки вот.

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров очаква купен и клиентелистки вот.
Коментари Харесай

Сидеров очаква купен и клиентелистки вот

Лидерът на Атака Волен Сидеров чака платен и клиентелистки избор . Той подаде гласа си в първа частна математическа гимназия в столицата.

Националистът е дал своя вот за повече пари за страната ни, за равни минимални пенсии с европейските и за отпадане на глобите против Русия .

Това са нашите три дела, за които изпращаме един мощен, квалифициран войник в Екологичен потенциал, отсече водачът на Атака. Тези дела били отплата за вредите, които ни нанесъл Европейски Съюз със затварянето на дребните блокове на АЕЦ Козлодуй . Ние желаеме своето от Европейски Съюз, безапелационен е Сидеров.

Той не чака висока изборна интензивност , тъй като нямало интерес от евровота. Политиците трябвало да върнат доверието и интерес на гласоподавателите.

Никога изборната развой не се е провеждал почтено , призна Волен Сидеров. От 90-та година насам, по думите му, постоянно е имало платен и клиентелистки избор . И в този момент ще го има, предвижда той.

Със сигурност ще има и клиентелистки, и платен избор на тези избори, счита водачът на Атака. Той обаче бе в положително въодушевление и почерпи медиите със сладко.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР