Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров обяви в сряда, че обсмисля

...
Лидерът на “Атака“ Волен Сидеров обяви в сряда, че обсмисля
Коментари Харесай

Сидеров може да се кандидатира за кмет на София, за да забрани гей парада

Лидерът на “Атака “ Волен Сидеров разгласи в сряда, че обсмисля да се кандидатира за кмет на София, тъй като бил мощно нервиран от провелия се в събота гей церемониал в столицата. Той сподели, че в случай че го ядосат доста, може и да взе участие в изборите с една точка в програмата – да се забрани гей парада. На последните европейски избори партията на Сидеров получи малко над 1% поддръжка.

" И в случай че взема да печеля, глей какво става. Да не забравяме, че преди време Борисов потегли от кмет на София ", сподели водачът на “Атака “пред “Нова телевизия “ с ангажимента, че всичко това, което споделя е “хипотетично ".

“Аз не видях друга партия да излезе на паметника " Левски " и да каже: От тука няма да мине едно шествие, което не подхожда на българските обичаи и християнски полезности “, добави той.

По българския закон режимът за поровеждане на сходни събития е осведомителен, а не позволителен. Кметът на София Йорданка Фандъкова всяка година се пробва да спре националистическия “Луков марш “, само че все пак той се организира.

Според Сидеров полицейската защита за гей парада енеобоснован разход, " да не приказваме, че гей парадите не би трябвало да бъдат разрешавани в центъра на София ". Той към този момент е отправил въпрос към сътрудника си Красимир Каракачанов, който пари са изхарчени за защитата на събитието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР