Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви официално, че влиза в

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви официално, че влиза в
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Съдиите не са недосегаеми, както и прокурорите

Лидерът на „ Атака ” Волен Сидеров разгласи публично, че влиза в борбата за кмет на София. Това стана по време на митинга пред Съдебната палата, проведен от партията против освобождението на австралиеца Джок Полфрийман от арбитър Калин Калпакчиев.
„ Известни сме като партия, която взе участие в манифестации. Вчера изразихме възмущението си против арбитър Калпакчиев. Той е освободил един палач с неплатено обезщетение от 400 000 лева Очевидно има нарушаване. Калпакчиев би трябвало да бъде глобен. Съдиите не са недосегаеми, както и прокурорите ”, съобщи в изявление за Нова телевизия.
Сидеров разяснява и кратко правосъдното произвеждане, което беше гласувано в сряда на първо четене:
„ По-добрият вид е съкратеното правосъдно разследване да отпадне при тежки закононарушения. При втория препоръчан вид, в който съдията би трябвало да реши дали да даде оптималната присъда, или да я редуцира,опираме до неговото субективно мнение. Юридическото лице може да се подаде на подстрекателство, на корупция. Няма данни, които да демонстрират, че Полфрийман се е поправил. Напротив, от затворническата администрация споделят, че неговото държание не е било уместно за предварително освобождение. Въпреки това арбитър Калпакчиев взима такова решение. Имаме институционално разминаване ”, счита Волен Сидеров.
Сидеров изрече мнение и по въпроса с шпионския скандал. „ Трябва ясно да се дефинира какво значи шпионаж и какво услуга на друга страна. България си е сменяла геополитическото въздействие много пъти. Бяхме съдружници на хитлеристка Германия, а по-късно на Съветска Русия. Сега сме на Съединени американски щати ”, разяснява Сидеров.
Кандидатът за градоначалник разяснява и сегашния локален избор:
„ Не съм склонен с някои оферти на Фандъкова . Ако стана кмет на София, ще спра гей парадите. Тя ги толерираше, дори разреши това шествие да мине през центъра на София. Ще отстрани и „ издевателството с паяка ”. Синята и зелената зона ще бъдат преразгледани. Транспортът ще бъде безвъзмезден за пенсионери, инвалиди и възпитаници. Сметките за парно на пенсионери и многодетни фамилии също ще бъдат понижени ”, безапелационен бе Волен Сидеров.
Той съобщи, че в случай че застане на кметския пост, ще направи проверка на софийския бюджет и ще сложи преди всичко крайните квартали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР