Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че не иска Обединените

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че не иска Обединените
Коментари Харесай

Сидеров: Не искам `Обединените патриоти` да напускат управлението, а да заздравя властта

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров разгласи, че не желае " Обединените патриоти " (ОП), на които е съпредседател, да излизат от ръководството на страната.

След решението на Валери Симеонов да подаде оставка като вицепрмиер, през почивните дни Сидеров изиска и другия вицепрмиер, повдигнат от Оперативна програма - Красимир Каракачанов (лидер ВМРО), да напусне поста си в кабинета.

" С премиера разговаряхме, с цел да почистим някои тематики, които бяха медийно нечисти. Почувствах се виновен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за укрепване, а не за разрушение на ръководещата коалиция ", написа през днешния ден водачът на " Атака " в Facebook.

Думите му са в отговор на изявление на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки. По-рано през днешния ден той изрази тезата си, че с дейностите си Сидеров желае изваждането на представителите на „ Обединени патриоти ” от ръководството, а това ще отвори врата на Движение за права и свободи за влизане във властта.

Сидеров твърди, че с предлагането си цели непоклатимост и положително ръководство.

" Категорично желая да кажа, че моята концепция не е за отдръпване на патриотите от ръководещата коалиция, както манипулативно внушават евродепутатът Джамбазки и негови сътрудници. Целта е ръководството да продължи с нови хрумвания и значими решения за българския народ, свързани със стандарт и приходи ", написа още той и прикани " всеки от сътрудниците ми в Обединени патриоти да надмогне егото си ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР