Лидерът на Атака Волен Сидеров не дойде на срещата на

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров не дойде на срещата на
Коментари Харесай

Сидеров няма какво да си говори с партньорите

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров не пристигна на срещата на така наречен дребна коалиция. Това стана ясно, откакто срещата бе оповестена за 14.30 часа. Самият Сидеров изиска срещата на Коалиционния съвет през вчерашния ден.

Разговорът трябваше да се организира сред водачите на трите патриотични обединения, които обединени влязоха както в Народното събрание, по този начин и в ръководството на кабинета " Борисов-3 " - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака ", надлежно Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров.

На страницата си във фейсбук Волен Сидеров написа:

" Не участвам на Коалиционен съвет. НФСБ преди 6 дни смъкна политическо доверие от мен като ръководител на ПГ на Оперативна програма.
Вътрешна македонска революционна организация не взе никаква позиция по този въпрос, а мълчанието е знак на единодушие с НФСБ. При това състояние няма логичност да бъда на тази среща. "

Припомняме, срещата за през днешния ден бе планувана за да се уточнят връзките сред тримата патриоти и техните обединения, откакто спорът сред Валери Симеонов и Волен Сидеров ескалира и заплашва да унищожи самата настройка на държавното управление, съгласно признанието на самия министър председател Борисов.

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров изиска последно оставката на Валери Симеонов по отношение на изявлението му за протестиращите майки на деца с увреждания.
Сидеров желае оставката на вицепремиера още от лятото, когато разгласи ограниченията за шума по Черноморските заведения като безсмислени, лобистки и в услуга на избрани кръгове.

Преди десетина дни от " Атака " усилиха натиска за оставката на Валери Симеонов, откакто партийната телевизия " Алфа " спря за малко да излъчва и с лийд отпращаше феновете да питат за това държавното управление. След възобновяване на излъчването надписите продължиха, като в тях Симеонов и ръководителят на ПГ на ГЕРБ се упрекваха за налагане на Истанбулската спогодба, " джендърството " и пробутване на соросоидна агитация.

От НФСБ реагираха този път с контраискане, като смъкнаха доверието и представителството на Волен Сидеров като водач на групата на Обединените патриоти в Народното събрание.
Това беше вторият път, когато депутатите от НФСБ се опълчиха на ръководителя на парламентарната си група остро, откакто в последния работен ден на Народното събрание преди лятната почивка имаше даже и физическа кавга. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР