Лидерът на “Атака” Волен Сидеров нахлу в сградата на Нова

...
Лидерът на “Атака” Волен Сидеров нахлу в сградата на Нова
Коментари Харесай

Циркът продължава: Волен Сидеров се нахвърли върху журналист на Нова тв

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров нахлу в постройката на Нова тв дружно със своята брачна половинка Деница. Той изиска да беседва с представители на медията.

Твърди, че малкия екран има преднамерено отношение към партията, която той съставлява.

През цялото време всичко, протичащо се в постройката, беше предавано и по партийната му телевизия онлайн.

В типичния си жанр Сидеров се нахвърли върху чиновник на малкия екран, който сподели, че пристигнал да прави цирк. Свали му маската и изиска да чуе името му. Журналистът го упрекна, че мирише на алкохол, а Сидеров него – на чушки, защото се връщаше от обяд. За да не се стигне до сериозен физически конфликт, защитата на малкия екран пусна водача на „ Атака “ в постройката. През това време бе извикана полиция.

След абсурда Нова тв излезе с позиция:

NOVA смята за неприемливо държанието на водача на „ Атака “ Волен Сидеров, който нахлу през днешния ден в постройката на медиата, съпроводен от своята брачна половинка Деница Гаджева и екип на партийната телевизия „ Алфа “.

NOVA осъжда изрично нападателните дейности на Волен Сидеров към публицисти и чиновници на медиата. По мотив на изказванията му, че NOVA има преднамерено отношение към партията, която съставлява, медиата декларира, че политици не могат да се намесват в публицистичната й самостоятелност.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР