Лидерът на Атака Волен Сидеров, който се включва в надпреварата

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров, който се включва в надпреварата
Коментари Харесай

Сидеров силно се съмнява в победа на Радев

 Лидерът на " Атака " Волен Сидеров, който се включва в конкуренцията за " Дондуков " 2, счита, че може да стигне до балотажа.

" Нищо чудно да отидем на балотаж. Човек не влиза в съревнование, без да чака да стигне до края ", съобщи Сидеров в предаването " Здравей, България ".

Той направи съпоставяне с 2006 година, когато още веднъж беше кандидат-президент. " Тогава президент беше Първанов, беше без конкуренция, водеше се обществен ляв, проруски. Оказа се, че той настани 4 американски бази в България. Безплатни! Първанов се оказа най-послушният човек на новия Голям брат. 15 години нищо не се е трансформирало. Радев е Първанов номер 2. Положението е същото ", съобщи Сидеров.

По думите му през 2006 година всички са се били обединили против него, единствено и единствено да не е той.

" Съюз на демократичните сили извадиха Неделчо Беронов. Сега имаме нов Неделчо Беронов – в този момент това е Лозан Панов ", сподели Сидеров.

Що се отнася до ниските резултати на " Атака " от вота през април, Сидеров изясни, че са били различен вид избори. " Те бяха значително предначертани, предрешени. Сега имаме мажоритарни претенденти, имаме персона. Сега ще има по-интересно съревнование ", разяснява още Сидеров.

" Така наречената победа на Радев не е толкоз сигурна. И проф. Герджиков може да не е спаринг колегата. Може да се получи друго като разбъркване. Да се окаже, че протестен избор може да размести претендентите на президентския избор ", разяснява Сидеров.

Той насочи рецензии към сегашния президент Румен Радев, като го упрекна, че ни е направил " фронтова страна, организират се учения, при които починаха български офицери, негови сътрудници ". " Ставаме все по-фронтона линия против Русия, което не е добре за нас ", сподели Сидеров.

Ако той стане президент, би затворил американските бази. Първо обаче американците трябвало да си платят сметката досега, която съгласно Сидеров станала над 5 милиарда.

Кандидатката за вицепрезидент Магдалена Ташева изясни, че за НАТО България е една от 6-те фронтови страни, в които би трябвало да се окрупни изнесеното напред наличие. Според нея това се реализира от 2015 година до момента.

" Искаме да извадим България от тази примка ", сподели Ташева.

Ташева счита, че би трябвало да има референдум за участието на България в НАТО.

" Ако народът каже да останем, ние ще се съобразим с националната воля ", съобщи Ташева.

Сидеров чака на тези избори гласовете да се разпилеят.

" Измамата ще бъде в това, че тези усмихнати момчета се появяват, споделят, че ще преборят корупцията, само че те ще вкарат нов вид корупция. Ние сме колонизирана страна, с цел да не сме такива, би трябвало да излезем от НАТО от Европейски Съюз ", сподели Сидеров.

Той счита, че икономическият министър Кирил Петков би трябвало да бъде измамен под отговорност за попълване на документ с погрешно наличие. " Ако обичат да издигнат обвиняване. Ще посоча в коя килия в Трето районно да го настанят. Защо има двоен стандарт. Няма господство на закона, в случай че към мен са се отнесли по един метод, а той върви ухилен и изяснява в Южна Осетия какво било ", сподели Сидеров.

Кандидатурата на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пък щяла да активизира патриотичния избор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР