Лидерът на АТАКА Волен Сидеров изпрати писма до министъра на

...
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров изпрати писма до министъра на
Коментари Харесай

Волен Сидеров с писма до Младен Маринов и ДАНС за суданеца нападнал жена му

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена експанзия по отношение на брачната половинка му от страна на судански жител. Това оповестиха от пресцентъра на партия АТАКА.

Сидеров е отправил единствено един въпрос до ръководителя на ДАНС, в който пита следното: „ Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански жител, който на 5.10.2018 година е атакува и преследва брачната половинка ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен бул. „ Симеоновско шосе”? Какви са данните ви по отношение на приемането на непрекъснато престояване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и по кое време се е снимал тежко въоръжен и какви функционалности е изпълнявал? (Напомням, че фотосите му и разговорът с нападателни мнения, който води в профила си в обществените мрежи, е възложен от мен на ваши служители).”

Въпросите към вътрешния министър са 7, в които е включен и този към ръководителя на ДАНС. Останалите въпроси са: „ Какви процесуални дейности бяха осъществени след неговия опит да аргументи телесни повреди или да отнеме живота на брачната половинка ми Деница Сидерова? Кой прокурор е направил процесуалните дейности и какъв е резултатът от тях? Защо продължителното гонене на автомобила на брачната половинка ми Деница Сидерова, съпроводено с голям брой рискови за цялото придвижване засичания на колата ѝ, не бяха отразени в формалното известие на Министерство на вътрешните работи по случая? За това гонене и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвиняване и какво на лицето Мажди Гандур? Защо на 6.10.2018 година арестуваният Мажди Гандур беше изведен през скришен излаз от 4-то РПУ? Къде се намира сега и има ли мярка за неотклонение?”.

Сидеров упорства да получи отговор на въпросите си в най-кратък период - до началото на парламентарната седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР