Лидерът на Атака Волен Сидеров използва профила си във Фейсбук,

Лидерът на Атака Волен Сидеров използва профила си във Фейсбук, ...

Според Сидеров Каракачанов ще вземе комисионна за продажбата на имоти, но не можел да го докаже.Лидерът на "Атака" Волен Сидеров използва профила си във "Фейсбук", за да нападне доскорошните си партньори в "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. В края на юли на среща между представители на ръководените от тях ВМРО и НФСБ беше взето решение "Атака" да бъде изключена от коалиционното споразумение. От парламентарната група на "Обединените патриоти" са изключени Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов. Мотивите - неучастие в заседания на групата и парламента, арогантно поведение и др.

Именно мотивите за изключването му предизвикаха реакцията на Сидеров. Според него лидерът на НФСБ не се е интересувал дали той ходи на работа, "когато "Атака" направи Валери Симеонов шеф на Общинския съвет в Бургас". Каракачанов пък е обвинен, че ще вземе комисионни за продажбата на военни имоти по Черноморското крайбрежие. Сидеров обаче уточнява, че не може да докаже тези си твърдения.

"Той разпродава в момента яки парчета от крайбрежието – бивши поделения. Чувал съм, че такива сделки по принцип били съпровождани с комисионни, но не мога да го докажа. Важното е, че така повишаваме националната сигурност вероятно Някои от големите фирми за недвижими имоти вече ми се оплакаха от нелоялната конкуренция", пише Сидеров във "Фейсбук". Повече за продажбата на военните имоти четете тук.


Според лидера на "Атака" договорът за изтребителите F-16, по който Министерството на отбраната вчера преведе на САЩ 1.2 млрд. долара цели "ощетяване на бедна България от богатите Щати". И си припомни част от обещанията на "Обединени патриоти" преди парламентарните избори през 2017 г.

"Нашите избиратели чуха намерението ни да направим минималните пенсии по 300 лева и още ме питат защо това не е факт. Сега вече им е ясно – думите са били извадени от контекста. Всъщност Каракачанов и Симеонов не са имали предвид да увеличават доходите на българите, а на американците. А Сидеров им пречи в това тяхно хуманно намерение и трябва да бъде разкаран", смята лидерът на "Атака".

Източник: dnevnik.bg