Лидерът на Атака Волен Сидеров е ядосан на парламента, че

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров е ядосан на парламента, че
Коментари Харесай

Сидеров: Парламентът не ми даде думата

Лидерът на Атака Волен Сидеров е сърдит на Народното събрание, че не му дали думата при овакантяване на законодателния орган, написа news.bg.

Българският парламент не даде думата на народен представител, който  напуща по лична воля , разгласи той на брифинг в Народното събрание.  Това е невиждан случай,  отсече атакистът. Обикновено депутатите, които напущат, липсват от зала, какъвто бил казусът с Лиляна Павлова.

Жалки и доста безпомощни са опитите на управлението на Народното събрание да не ми даде думата,  изтъкна Волен Сидеров. Ангел Джамбазки нямал чест, измамил гласоподавателите съгласно него. Той бил човек, който лъже, мами и манипулира хората. Аз действам тъкмо назад, убеден е националистът.

Този парламент стартира да наподобява от ден на ден на антибългарски , разяснява Сидеров и разясни, че визира  покупката на американските изтребители.  Поведението на България било васално. Вътрешна македонска революционна организация били инструментът на поръчката за изтребителя. Други са поръчителите, сподели той. ГЕРБ били съизвършител в тази договорка. Българският парламент стартира да се плъзга по наклонената повърхност, заподозря Волен Сидеров. Той  чака законодателният орган да гласоподава разполагането на ракетни установки у нас против Русия . Затова водачът на " Атака " се радва, че физически няма да участва в Народно събрание при този акт.  Това към този момент е национално изменничество , безапелационен бе водачът на националистите.

Волен Сидеров ще стане общински консултант, с цел да разкрие далаверите в СОС . Обещавам забавни сюжети в СОС, даде обещание Сидеров. Той ще си търси правата в съда поради това, че са го спрели  да влезе в " Арена Армеец ".  Дела ще заведе против Младен Маринов, против Красимир Каракачанов и ръководи на ОИК. Това е следващата полицейщина против мен, посочи водачът на Атака. Волен Сидеров  не отговори на въпроса дали остава съдружен сътрудник на ГЕРБ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР