Лидерът на Атака с ексклузивен коментар пред 24 часаНямам известие

...
Лидерът на Атака с ексклузивен коментар пред 24 часаНямам известие
Коментари Харесай

Сидеров пред 24 часа: Краси и Валери се крият от мен. По-близък съм вече с Тръмп

Лидерът на " Атака " с извънреден коментар пред " 24 часа "

" Нямам уведомление от никого за съдружен съвет. Каракачанов и Симеонов играят на гоненица, което към този момент ми е хиперсмешно. Върнаха ме в детските години. "

Това съобщи преди малко пред " 24 часа " водачът на " Атака " и на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров. Той схванал, че медии се събират в някогашния Партиен дом, където започвала среща сред Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Той обаче не бил известен за такава. Което го навежда на мисълта, че двамата желаят да го изолират, с цел да кажат след това, че той не е отишъл.

Нещо повече - откакто от сутринта се приказва, че след края на пленарното съвещание през днешния ден водачите на трите партии от дребната коалиция ще се съберат, Сидеров пратил пиарката си да пита заместника на Каракачанов във ВМВР - Искрен Веселинов, има ли такива проекти и за по кое време са. На което той отвърнал " О, не, няма. "

" Да се затичам към Партийния дом, без да съм канен ли? ", нямал никакъв избор Сидеров. Освен това той се поинтересува единствено ден ли траело ембаргото на Валери Симеонов, който през вчерашния ден се зарече, че стопира договарянията с Вътрешна македонска революционна организация поради изненадващото ултимативно писмо на войводите до сътрудниците.

Има доста сериозна опция преди евроизборите " Атака " да бъде призната в Алианса на консерваторите и реформистите, заяви още Сидеров пред " 24 часа ". И подсети, че там членува и американският президент Доналд Тръмп. " Имаме общи възгледи с него ", акцентира още Сидеров пред " 24 часа ".

Пиарката на Вътрешна македонска революционна организация Екатерина Анева увери по-късно, че съдружен съвет за през днешния ден или околните дни досега не е призован. И тя не може да си изясни обсадата с телевизионни камери на постройката на някогашния Партиен дом. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР