Лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединените

...
Лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединените
Коментари Харесай

На срещата с Юнкер в парламента Карадайъ говори срещу националистите във властта, а Цветанов не го спря, обяви Сидеров

Лидерът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединените патриоти " Волен Сидеров насочи рецензия към съдружния си сътрудник от ГЕРБ Цветан Цветанов, че по време на срещата сред българските и европейските политици в Народното събрание през днешния ден е замълчал, когато водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е приказвал за присъединяване на националисти във властта. Днес ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева и водачите на политическите групи се срещнаха с ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер и еврокомисарите.

" Имаме дипломатическа обстановка и е неточност, че Цветанов не прави предварителна среща с парламентарните сили, с цел да се разберем. Пред Юнкер и еврокомисарите Карадайъ говореше за националистите в ръководството, а Цветанов не реагира. И аз можеше да приказвам против Движение за права и свободи ", изясни Сидеров пред публицисти след срещата. Той сподели още, че е подарил ракия на Юнкер.

 Председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер се срещна с ръководителя на 44-ия парламент Цвета Караянчева.
© Надежда Чипева, Капитал

Председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер се срещна с ръководителя на 44-ия парламент Цвета Караянчева.

След срещата на четири очи с Юнкер, по време на която го е уверила, че антикорупционният закон ще бъде обнародван до 10 дни, Караянчева сподели, че българският парламент ще взе участие интензивно в полемиката за бъдещето на Европа, която има потребност от сигурност, непоклатимост, стопански напредък и повече работни места.

" Откакто българската дипломация съществува, тя е съумяла да хвърли мостове освен в Западните Балкани, само че и измежду други страни като Турция. Затова сме удовлетворени от наличието си тук ", сподели преди срещата Жан-Клод Юнкер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР