Лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединени

...
Лидерът на Атака и председател на парламентарната група на Обединени
Коментари Харесай

Сидеров не се спира, иска спиране на Закона за шума, дело на Симеонов

Лидерът на " Атака " и ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров разгласи, че е направил предложение да бъде отдръпнат инициирания от съдружния му сътрудник Валери Симеонов Законопроект за шума, който мина на първо четене в Народното събрание. Това стана след днешното постоянно съвещание на държавното управление.

С настояването си Сидеров продължи офанзивата си против Симеонов, като посочи, че с новия закон щели да се затварят заведения по морето и да се пречи на туристическия бизнес.
" Отправям доста остри рецензии към работата на вицепремиера, тъй като считам, че неговите дейности вредят на държавния интерес ", стимулира се Сидеров съгласно bTV. " Аз го изпратих в изпълнителната власт, с цел да работи за стандарта, за пенсиите, това беше нашата съществена тематика, а не да се разхожда с шумомер в ръка ", безапелационен беше той, повтаряйки думите си от присъединяване си утринния блок на Нова телевизия. И продължи в същия дух - Симеонов да му се извини, както и на депутата от " Атака " Николай Александров, поради позицията си за " поправката Домусчиев " в Закона за приватизацията и следприватизационен надзор.
От НФСБ оповестиха, че Сидеров не ръководел добре парламентарната група и не виждат учредения Симеонов да бъде сменян като вицепремиер. " Ние си познаваме господин Сидеров от години, това е индивидът, който постоянно бърка фантазията с действителността ", заявиВалентин Касабов от НФСБ. А зам.-председател на Народното събрание и народен представител от " Атака " Явор Нотев изрази забавно мнение по отношение на възможна оставка на Симеонов - въпросът не бил подложен без заобикалки от Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР