Лидерът на Атака и кандидат за кмет на София Волен

...
Лидерът на Атака и кандидат за кмет на София Волен
Коментари Харесай

Волен кани Джамбазки на дуел

Лидерът на Атака и претендент за кмет на София Волен Сидеров предприе ексцентричен ход в предизборната акция, като предложения съперника си Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация на дуел. Но не вербален, а физически.
" Каня от на следващия ден, 10 октомври, претендента за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки където и когато пожелае на физически дуел по всевъзможен начин и последици от това ", разгласи Сидеров, представен от пресцентъра на партията му.

Лидерът на Атака упреква Джамбазки, че цяла година писал доноси против него в Европарламента и още веднъж се съмнява в половата му ориентировка, призовавайки го " да си каже педераст ли е ".
Поканата на Сидеров важи за всеки ден, считано от 10 октомври и е оповестена и на страницата му във Фейсбук.
В последните дни Джамбазки прикани всички претенденти за кмет на София да се подложат на тест за опиати. На апела му откликнаха претендентът за общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера и Стефан Иванов, който е повдигнат от НФСБ. Тримата дружно потвърдиха с проучвания, че не са подвластни от дрога.

Волен Сидеров прикани съперниците си да потвърдят с здравно проучване дали са хомосексуални или бисексуални. Той изрази подготвеност да се тества за опиати, само че не е ясно дали го е направил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР