Лидерът на "Атака” и депутат Волен Сидеров и неговият приятел

...
Лидерът на "Атака” и депутат Волен Сидеров и неговият приятел
Коментари Харесай

Волен Сидеров стана галерист

Лидерът на "Атака” и народен представител Волен Сидеров и неговият другар и съучастник Светлин Гугов откриха изложба в София.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ОТКРИВАНЕТО

Първата изложбат в галерията е под наслов „ Художници без граници”, а концепцията на Сидеров е на обществеността да се покажат произведения на български класици-модернисти от международна големина. Сред тях са Жорж Папазов, Жул Паскин, Борис Георгиев, Христо Явашев, Иван Милев и Сирак Скитник.

Волен Сидеров и Деница Гаджева с обилна женитба

"Тези имена са доста известни на запад, само че в случай че питаме някого тук в България кои са те, за жал доста хора ще се замислят ", сподели Волен Сидеров, като добави, че изкуството е неговият метод за бягство от политиката и всекидневието.

Мечтата ми да направя изложба не е от през вчерашния ден. Аз самият съм директно обвързван с изкуството. В ранните си години рисувах в едно ателие на бул. „ Толбухин “. За страдание политиката от време на време те вкарва в едно клиширано състояние, в едни рамки, от които ти се желае да избягаш. Това тук е моето бягство ", изясни Сидеров за БГНЕС.

В изложбата са включени и картини от персоналната сбирка на Сидеров, оповестиха от "Атака ".

Волен Сидеров стана татко на момче

Изписаха сина на Волен Сидеров от болничното заведение (видео)

Волен Сидеров сподели сина си в Народното събрание

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР