Лидерът на „Атака“, част от формацията на Обединените патриоти в

...
Лидерът на „Атака“, част от формацията на Обединените патриоти в
Коментари Харесай

Сидеров: Бъдещето на Европа е в „евразийски проект“

Лидерът на „ Атака “, част от групировката на Обединените патриоти в съдружно ръководство с ГЕРБ, удостовери възгледите си, че съгласно него бъдещето Европа е в „ евразийски план “, а участието в Европейски Съюз и НАТО е редно да се подложи на разбор. Това сподели той пред Българска национална телевизия като добави, че не е проблем да е в идейни разлики с ръководещата партия.

Според Сидеров външната политика на Съединени американски щати е рискова, изключително в Близкия изток, а връзките на България с Турция би трябвало да са прагматични, тъй като тя е геополитическа мощ.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров съобщи, че от години е призовавал за съответни ограничения за оправянето с ромската престъпност, само че никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към същинските съгласно него виновници - непознатите сили и фондации, които по думите му са „ основали тази безредица “.

"Аз съм срещу конфликтите и кръвопролитията. Решението е в държавна политика, която не беше допускана от вън, по тази причина приканвам хората да стачкуват против тези външни сили, поради които обществото е разграничено ", сподели Сидеров.

Той разгласи, че Оперативна програма са изрично срещу повдигането на цената на тока.

"Няма никакво изопачаване на хрумвания. Влизаме в ръководството, тъй като подобен е вотът на гласоподавателите и поради това ГЕРБ е най-голямата политическа мощ. Когато би трябвало да се свърши някаква работа, неконструктивната политика не оказва помощ. В коалиция с ГЕРБ сме, тъй като по този начин сподели суверенът ", добави Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР