Лидерът на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, е

...
Лидерът на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, е
Коментари Харесай

Кюстендилеца разкри защо е извадил на светло проблемите на звездата на ЦСКА

Лидерът на агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца, е изкарал на ярко скандалните дейности на звездата на отбора Тобиас Хайнц, тъй като управлението не е взело ограничения, с цел да спре норвежеца. Той обяви, че формата на халфа е спаднала, тъй като футболистът прекалява с алкохола.

Междувременно се появиха информации, че Хайнц имал фамилни проблеми - майка му е се е разболяла, и това е повлияло на дейностите му отвън терена, а и на самото игрище, в последните месеци, пише  " Мач Телеграф ".

" Опитах се да направя по този начин, че да не се раздуха случая, никой не направи опит даже да приказва с него. Аз не съм пазач на играчите ни, настрана ми е супер неприятно като правят такива неща и нарушават режима. Ти би ли си замълчал, в случай че знаеше какво прави? ", написа Кюстендилеца във Facebook.

В същото време тарторът на агитката на ЦСКА, който постоянно е на срещи с шефовете, а и футболистите, разкри проектите за градежа на новия стадион " Българска войска ".

" До края на месеца се затварят кафета, магазини, зали и т.н на стадиона. От началото на януари се огражда с лента и стартира обезопасяване и подготовка за срутване. Предстоят тръжни процедури занапред. 3 месеца ще се събаря и извозва и 1 година и 9 месеца ще се строи това е по проект ", разгласи Кюстендилеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР