Лидерът на АБВ Румен Петков заяви, че основният опонент на

...
Лидерът на АБВ Румен Петков заяви, че основният опонент на
Коментари Харесай

Румен Петков: Битката ни не е с БСП

Лидерът на АБВ Румен Петков съобщи, че главният конкурент на формированието на АБВ „ Коалиция за България “ за идните евроизбори не е Българска социалистическа партия, а обединението сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Коментара си той направи в студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов “.

Целия диалог гледайте във видеото:

Българска социалистическа партия избра самотата и това е проблем, който тя сама си сложи, съобщи водачът на АБВ. Румен Петков посочи, че неколкократно формированието на АБВ „ Коалиция за България “ е отправяло предложение към Българска социалистическа партия за взаимно явяване на европейските избори през май.

Идеята за „ Коалиция за България “ не е на АБВ на Обединения блок на труда, съобщи Петков и добави, че въпросът с името на обединението е решен от ЦИК.
Румен Петков, АБВ: Това не е нашата борба - борбата ни не е с Българска социалистическа партия, а с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, тъй като ГЕРБ легитимира незаконна към България политика.
Битките на това управление на Българска социалистическа партия е в самата партия и в левицата, само че не се занимава с огромните проблеми на страната, добави Петков.
 Българска социалистическа партия ще апелират решението на ЦИК за Българска социалистическа партия ще апелират решението на ЦИК за "Коалиция за България "
От Българска социалистическа партия ще апелират пред Върховния административен съд решението на ЦИК да записва партия АБВ и нейните съдружни сътрудници под името "Коалиция за...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР