Лидерът на АБВ Румен Петков се срещна със спортисти в

...
Лидерът на АБВ Румен Петков се срещна със спортисти в
Коментари Харесай

Румен Петков, АБВ: Локдаунът е абсурден, налаганият страх це...

Лидерът на АБВ Румен Петков се срещна със спортисти в града под тепетата. " Искаме особено спорта и културата да получат дължимото. Те са това, което ни е съхранявало и което ни е правело горди през годините ", разяснява той минути преди срещата.

По думите му, с решението да отпусне средства за едни музиканти, а за други не, държавното управление е противопоставило артистите един на различен. " Това танго с музикантите е грозно и перверзно. А на спортистите желая да кажа, че ние ще отворим залите за просвета и за спорт. И спортът, и културата са дух, който не би трябвало да убиваме ", акцентира Петков.



Лидерът на АБВ разяснява и настоящите тематики. Според Петков, оповестените през днешния ден ограничения и локдауна от идната седмица са неуместни по своя темперамент.



" Страни, които затварят за месеци, там растежът на смъртните случаи и на заболеваемостта не се въздействат позитивно от наложените ограничения, което потвърди, че са безусловно несъстоятелни. В България за трети път отиваме на цялостно затваряне и то в тзи обстановка и то в тази обстановка, в която сме изправени пред предопределен избор. От АБВ предложихме датата 15 май за изборите при консултациите при президента. Аргументите бяха от тази позиция, че времето щше бъде неприятно, че няма да се получи акция и че хората ще бъдат лишени от опцията да чуят препоръчани за действителни политики. Сега с налагания боязън Борисов ще реализира една от главните си цели – сериозно ниска изборна интензивност. Това от соя страна ще заложи непредставителен парламент от позиция на броя и процентното съответствие на гласувалите. Това ще бъде доста тежък институционален проблем в идващия интервал от време. Така че, нелепостта на ограниченията не изненадва никого, защото държавното управление е обладано от некадърие и непросветеност. В случая е явен политическия блян последните 10 дни на акцията да бъдат дефинитивно смачкани. Ние ще продължим срещите и акцията си, срещите с жители, както вършим до момента. Искам да се обърна към хората и да им кажа да гласоподават. Този непрекъснат блян за налагане на боязън обслужва уродливото ръководство, което имаме в този момент ", сподели Румен Петков.



Той разяснява и концепцията на Европейската комисия за имунизационен паспорт. " Предупреждавахме за това от май предходната година. Това е блян да се легализира рушвета на Европейската комисия, зашото по този метод те желаят да принудят популацията да се имунизира всеобщо и да се изчерпят имунизациите. Очевидно е, че рационалните хора сега заобикалят имунизирането заради сакатлъците, жестоко казано, с някои от васкините. Искам да направя съществено премислено предложение – да се създадат парпорти на болните от СПОН. От години е неразрешено да се огласява кой е болен от СПИН. Мисля, че концепцията с паспортизацията би трябвало да се разшири и върху ХИВ-позитивните, всичките да бъдат огласени и ние да знаем, че те са носители на болестта. Цялото общество би трябвало да го знае - както ще знаем всичките, които са имунизирани, с антитела и така нататък, по този начин да знаем за болните от СПИН, с цел да бъдем съответни и поредни. Другото би било закононарушение. Ако откажат тази концепция, да кажат за какво ", уточни Румен Петков.

Лидерът на АБВ уточни, че в предизборната си акция партията ще продължи да с ебори за истината и срещу двойните стандарти, както в тази ситуация с имунизационните паспорти.

" Покрай налагания боязън и неналичието и на какъвто и да е политически спор се набиват бъдещи законодателни решения, на които никой не реагира. Българска социалистическа партия разгласи, че ще узаконява проституцията. Ние сме поръчител, че няма да допуснем това да се случи. " Изправи се! Мутри вън " пък доста брутално популяризират брошура за деца сред 3 и 6 години, в която се промиват мозъците, че еднополовите бракове са нещо доста хубаво. Ние сме поръчител, че такава литература ще бъде неразрешена. Ние сме поръчител за правата на другите, само че ние сме поръчител и, че децата ни ще порастват в естествена среда ", разяснява Петков.

АБВ е поръчител и че политическата полиция няма да бъде възобновена. " Беше се стигнало до такава степен, че политическата полиция проследяваше цялото американско посолство. Ние желаеме да подсигуряваме на нашите сътрудници, че са в партньорска среда, която ги почита и няма да допуснем възтановяването на политическата полиция. Ние сме поръчител също, че безчинствата на дуета Цветанов-Борисов няма да продължат ", акцентира водачът на АБВ Румен Петков.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР