Лидерът на АБВ Румен Петков посети мястото, където преди седмици

...
Лидерът на АБВ Румен Петков посети мястото, където преди седмици
Коментари Харесай

Румен Петков по стъпките на Борисов: Повече така не може

Лидерът на АБВ Румен Петков посети мястото, където преди седмици бяха министър председателят Бойко Борисов и посланикът на Съединени американски щати Херо Мустафа, с цел да инспектират строителството на интерконекторната връзка Гърция - България.

Във видео, което се популяризира от пресцентъра на АБВ, на напред във времето се вижда самият Петков, а зад него - разкопани насипи, евентуално резултат от строителните действия. На мястото не се виждат никакви служащи, само че това не може да бъде потвърдено сигурно , защото снимачният проект по този начин и не се трансформира и не дава панорамен аспект към терена.

По думи на Петков обаче сега на снимане на видеото на мястото няма никого и нищо - нито служащи, нито багери. С видеото той целял да покаже на българските жители " мащабите на лъжата, която се изсипва върху тях ".
 От следващата година никой не можел да спре парното на българите
От следващата година никой не можел да спре парното на българите

Премиерът Борисов посочи, че за диверсификация всички приказват

Лидерът на АБВ акцентира, че на 22 май - т.е. директно преди евроизборите, е била направена първа копка в Община Кирково, област Кърджали. На 10 октомври пък - тъкмо преди локалните избори, е бил подписан публично договорът за създаване на газовата връзка. Петков не пропуща да изтъкне и че на 11 ноември - тъкмо преди визитата на българския министър председател в Съединени американски щати , посланичката на Съединените щати у нас Херо Мустафа е била " довлечена " тук, а също са били докарани тръби и багери.

Българските жители заплащат, с цел да бъдат лъгани , безапелационен е той и показва, че е била платена 110 млн. евро държавна гаранция платена от българите за градежа на трасето, което обаче се изграждало 100% от гръцки компании, а българският бизнес бил тотално изолиран.
 Борисов и Ципрас направиха първа копка на газовия интерконектор Обновена
Борисов и Ципрас направиха първа копка на газовия интерконектор

Очаква се диверсификация на източниците и доставките на газ за България

Начинът, по който това трасе се прави, е абсурден и няма да обслужи българският интерес, уверен е Петков.

По негови думи по принцип не било закононарушение да си незапознат. Когато обаче подобен човек ръководел звено като " Булгаргаз ", към този момент ставало въпрос за закононарушение, осъществено от министър-председателя.

Позорно е и би трябвало да кажем на Борисов: " Повече по този начин не може " , декларира Петков.
 Борисов уверен - интерконекторът България-Гърция е диверсификация
Борисов уверен - интерконекторът България-Гърция е диверсификация

Той е измежду основните цели на българското държавно управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР