Лидерът на АБВ Румен Петков, който е и бивш вътрешен

...
Лидерът на АБВ Румен Петков, който е и бивш вътрешен
Коментари Харесай

Румен Петков: човек на Мултигруп оглавява ВМЗ, готвят ликвидация

Лидерът на АБВ Румен Петков, който е и някогашен вътрешен министър в Тройната коалиция, е обезпокоен, че се готви разпродажба на ВМЗ - Сопот. Това приказват новите назначения в управителното тяло на сдружението и кадрови смени, които се случват преди приключването на мандата на настоящето управление.

Човек на Илия Павлов и " Мултигруп " става ръководител на борда на шефовете на ВМЗ по информация на Румен Петков. За Иван Карабатаков Петков съобщи, че евентуално за " финален път е виждал оръжие, когато е бил в казармата ".

В новия съвет на шефовете влизали и Кристина Стоянова, туроператор, и Тихомир Иванов, който е в листата на синдиците.

Според него всичко това приказва за готвена ликвидацията на ВМЗ и превръщането на предприятието в туристически обект, поради професионалния профил на горепосочените.

Председателят на Политическа партия АБВ изрази учудване от мълчанието на депутатите от Пловдив и региона по незаконните кадрови решения, както и на управлението на община Сопот.

Петков прикани служебното държавно управление да вземе отношение по тези назначения. Това, за което АБВ ще упорства е да се приложи законовата техника по този начин, както беше направено с Държавната консолидационна компания - две години преди приключването на мандата, преструктуриране и нови назначения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР