Лидерът на АБВ-Младежи д-р Пламена Заячка участва в международна младежка

...
Лидерът на АБВ-Младежи д-р Пламена Заячка участва в международна младежка
Коментари Харесай

Д-р Пламена Заячка участва в международна младежка среща, организирана от Куба

Лидерът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка взе участие в интернационална младежка среща под наслов „ Идеи, които са флагове “, проведена от кубинската юноша във връзка 4 години от гибелта на Фидел Кастро. В нея участваха юношески водачи и видни персони от Франция, Германия, Русия, Дания, Португалия, Кипър, Украйна, Ирландия, Англия, Белгия, Австрия, Гърция. Д-р Заячка беше единственият представител на извършената онлайн среща от България.
В своето изявление пред участниците тя акцентира, че е извънредно значимо младежите да обезпечат своето бъдеще, като продължат борбата срещу двойните стандарти в интернационалните връзки, битката за правдивост, мир и най-много взаимност. Д-р Заячка означи, че АБВ беше първата партия, която съобщи, че оповестената от СЗО пандемия е мотив да се постави завършек на всички наказания, ограничавания и военни спорове.
 Нюрнбергските процеси: Когато същинският обвинител е цивилизацията (ВИДЕО) Нюрнбергските процеси: Когато същинският обвинител е цивилизацията (ВИДЕО)
На 20 ноември 1945 година стартира първият в историята на човечеството интернационален углавен развой в немския град Нюрнберг. 21 нацист...
„ Тази позиция съответствува с визията на Организация на обединените нации по тематиката, която към този момент 27 години подред с голямо болшинство гласоподава за анулация на блокадата на Съединени американски щати против Куба. Блокадата нарушава всички правила на интернационалното право и интернационалните договорености за невмешателство във вътрешните работи на суверенни страни “.
Лидерът на АБВ-Младежи показа пред участниците дарителската акция на партията за санитарни материали за другарска Куба.
„ Още при започване на пандемията, когато европейските страни затваряха границите си, в тези извънредно тежки моменти лекарите на Куба дадоха образец за достолепие и човещина във времена на невиждана международна рецесия. Това ги прави почтени за Нобелова премия за мир и ние поддържаме тази самодейност през 2021 година – оценката да бъде обещано на кубинските лекари “.
Участниците се сплотиха към настояването за свалянето на глобите наложени на Куба и потвърдиха убеждението си, че кубинските лекарски бригади заслужават да получат Нобеловата премия за мир през 2021 година, като поддържаха номинацията им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР