Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви в профила си във

...
Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов обяви в профила си във
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“: Премиерът ми обеща COVID сертификатът да падне

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов разгласи в профила си във Фейсбук, че министър председателят Кирил Петков е поел ангажимент зеленият документ да бъде отстранен.

Това е станало по време на телефонен диалог сред двамата, а мотивът за него бил ултиматумът, който партията сложи, че в случай че до 2 февруари държавното управление не даде явен отговор какви дейности ще предприеме във връзка с зеления документ, партията още веднъж ще излезе на митинг.

Петков и Костадинов са прецизирали, че работната група, която трябваше да разисква този въпрос, ще продължи прекъснатата си работа.

„ Той сподели, че по някое време април, аз му споделих, че би трябвало да стане по някое време този месец. Гледам, че очевидно търсят път да се срещнем по средата – март, тъй като през днешния ден видях изявление на професор Аргирова, че съгласно нея още към месец ще отнеме. Всичко е въпрос на диалози “, сподели Костадинов, представен от БНР.

В последното си обществено изказване по тематиката преди десетина дни Кирил Петков съобщи, че условието за зелен документ може да бъде отстранено при две условия: когато имунизацията обхване 60 % от популацията и заетостта на всички интензивни кревати в страната падне до и под 5%.

Председателят на Народно събрание Никола Минчев не включи през днешния ден в дневния ред проекторешение на „ Възраждане “ за анулация на зеления документ в страната.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР