Лидерът Байер Леверкузен завърши 1:1 като гост на Щутгарт в

...
Лидерът Байер Леверкузен завърши 1:1 като гост на Щутгарт в
Коментари Харесай

Водачът в Бундеслигата Байер Леверкузен и Щутгарт не се победиха

Лидерът Байер Леверкузен приключи 1:1 като посетител на Щутгарт в среща от 14-ия кръг на Бундеслигата и води с четири точки на върха в класирането. Освен това Байер Леверкузен е единственият непобеден отбор в петте най-хубави лиги в Европа.

Крис Фюрих откри резултата за домакините в 40-ата минута, само че Байер Леверкузен изравни резултата в 47-ата посредством Флориан Вирц. Гранит Джака можеше също да се разпише, само че неговият невисок удар се отби от гредата в 49-ата минута.

И двата тима имаха много шансове пред вратата на противника. Стражът на Леверкузен Лукас Храдецки и сътрудника му от Щутгарт Александър Нюбел имаха много работа и направиха няколко изключителни спасявания.

Байер, който записа второ порадно тъждество, има четири точки задатък пред първенеца Байерн Мюнхен, който загуби с 1:5 от Айнтрахт Франкфурт в събота за първото си проваляне в лигата, само че има мач по-малко.

Щутгарт е с една точка зад баварците на третото място преди гостуването на Байерн идната неделя, а Леверкузен тогава ще се изправи против Айнтрахт Франкфурт.

32-те точки на Щутгарт от 14 мача са единствено с една по-малко, в сравнение с съумяха да завоюват през целия минал сезон, когато играха прейоф за остава в елита.

Кьолн приема последния Майнц 05 в другия мач от неделната стратегия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР