Лидерът Барселона приема Валенсия в среща от 24-тия кръг на

...
Лидерът Барселона приема Валенсия в среща от 24-тия кръг на
Коментари Харесай

Барселона - Валенсия

Лидерът Барселона приема Валенсия в среща от 24-тия кръг на Ла Лига. Двубоят на “Спотифай Камп Ноу ” е с начален час 17:15.

Каталунците имат 7 точки задатък пред Реал Мадрид, който тази вечер гостува на Бетис.

В редиците на домакините Роберт Левандовски, Усман Дембеле и Педри са контузени, а Гави е осъден. В последна сметка се оказа, че Рафиня е единствено с четири жълти картона и е в стартовите 11 дружно с Ансу Фати и Феран Торес в офанзива. Санкциониран обаче е и наставникът Чави Ернандес (5 жълти картона), поради което през днешния ден отборът ще бъде воден от неговия брат и помощник Оскар Ернандес. Франк Кесие сяда на пейката за сметка на Сержи Роберто, а възобновеният Андреас Кристенсен стартира в центъра на защитата.

Валенсия прави доста слаб сезон и се намира в зоната на изпадащите. Тимът беше записал шест следващи загуби във всички шампионати, само че пък в предишния кръг в шампионата, с новия си треньор Рубен Бараха, пречупи Реал Сосиедад за 1:0. Скандалният младеж на Барса Илаиш Мориба е титуляр за “прилепите ”.

През есента Барса завоюва визитата си на “Местайя ” с 1:0 след попадение на Левандовски в последната минута.

Съставите: 
БАРСЕЛОНА : Тер Стеген, Кунде, Араухо, Кристенсен, Балде, Бускетс, Роберто, Де Йонг, Рафиня, Феран, Фати 
ВАЛЕНСИЯ : Мамардашвили, Корея, Дженк, Джьомерт, Васкес, Гийямон, Фулкие, Мориба, Алмейда, Лино, Дуро

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР