Лидерът Барселона гостува на Атлетик Билбао в среща от 25-ия

...
Лидерът Барселона гостува на Атлетик Билбао в среща от 25-ия
Коментари Харесай

Атлетик Билбао - Барселона

Лидерът Барселона гостува на Атлетик Билбао в среща от 25-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на “Сан Мамес ” стартира в 22:00 часа.

След като в в събота надделя Еспаньол с 3:1, Реал Мадрид редуцира до 6 точки разликата с каталунците.

Гостите са без контузените Педри и Усман Дембеле, а Роналд Араухо е осъден. Очаквано Роберт Левандовски се завръща след лекуване на травма, а основно Феран Торес и Рафиня ще му оказват помощ в офанзива. Ансу Фати е срез запасите.

Баските са чак девети в шампионата, само че пък са полуфиналисти за Купата на Испания, където могат да спасят сезона си. Треньор на отбора е някогашният ментор на Барса Ернесто Валверде. Ойхан Сансет е навън поради червен картон, а с контузии са Андер Ерера, Иниго Лекуе и испанският народен вратар Унай Симон. Братарят Нико и Иняки Уилямс са титуляри.

Съставите: 
АТЛЕТИК БИЛБАО : Агиресабала, Де Маркос, Вивиан, Мартинес, Баленсиага, Весга, Д. Гарсия, Н. Уилямс, Р. Гарсия, Беренгер, И. Уилямс 
БАРСЕЛОНА : Тер Стеген, Роберто, Кунде, Кристенсен, Балде, Бускетс, Де Йонг, Гави, Рафиня, Феран, Левандовски

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР