Лидер за 4-ти път в категория Бутилирана вода на единствената

...
Лидер за 4-ти път в категория Бутилирана вода на единствената
Коментари Харесай

Потребителите избраха Хисар за любима марка

Лидер за 4-ти път в категория " Бутилирана вода " на единствената потребителска ранглиста у нас " Любими марки " е " Хисар " .

Минерална вода " Хисар " се употребява от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на напредък и съсипия славата на целебната вода.

Не инцидентно в града на здравето - Хисаря е учредено първото дружество за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно дружество датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския консуматор и е неотменна част от неговия избор.

" Хисар " е желаната вода у нас съгласно близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се подреждат " Михалково " и " Бачково ".

Приза за " Хисар " одобри Бойка Модева като показа: " Отличието ни е още по-ценно, тъй като демонстрира прочувственото отношение и обвързаност към марката. Благодарни сме на всички, които ни имат вяра и избират, осъзнаваме отговорността да ставаме все по-добри, тъй като нашите консуматори го заслужават. "

" Любими марки " е неповторима потребителска ранглиста, учредена единствено и само върху мнението и настройките на потребителите. По този метод " Любимите марки " съставлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга. В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 консуматори, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории .

 Снимка 368448
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР