Лидер на политическа партия реагира след покушението срещу Алексей Петров.Ние,

...
Лидер на политическа партия реагира след покушението срещу Алексей Петров.Ние,
Коментари Харесай

Заради убийството на Алексей Петров: Партията на Стефан Янев иска спешно свикване на КСНС при президента

Лидер на политическа партия реагира след покушението против Алексей Петров.

Ние, от „ Български напредък “, в качеството си на най-голямата парламентарно непредставена партия настояваме президентът да свика незабавен КСНС, на който да се изслушат службите и да се подхващат съществени ограничения за възвръщане на сигурността и нормалността в българското общество! Твърдо срещу сме актуалните случаи на принуждение да бъдат експлоатирани от ръководещите за преодоляване на службите за сигурност. Това се декларира в позиция на ръководената от някогашния длъжностен премиер Стефан Янев партия - " Български напредък ".

" Днес, в влиятелен столичен квартал беше невъзмутимо екзекутиран предприемача, обвързван с охраняем, осигурителен и консултантски бизнес, Алексей Петров. Свидетели сме на невиждана престъпна сага, присъща за годините на ранния български преход. В рамките на два месеца основни публични и престъпни фигури бяха показно екзекутирани. Всичко стартира с показното ликвидиране на Красимир Каменов-Къро в ЮАР, последва кончината на Ангел Христов-брат Галев и се стигна до днешното знаково ликвидиране на Алексей Петров-Трактора. Междувременно бяхме разтърсени от злокобните случаи в Цалапица, Стара Загора и София ", написа още в известието, написа novini.bg.

" Всичко това води до боязън и суматоха в обществото, което не вижда действителни и решителни дейности за преодоляване на обстановката от изпълнителната и законодателната власт. От друга страна ръководещите се концентрират в исторически диспути, свързани с премахването на монументи и некасаещи актуалните проблеми на българските жители, вместо в гарантирането на сигурността на обществото и основаването на действителна тактика за развиване на страната в идващите 10 години ", пишат още от " Български напредък ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР