Лидер на партия е оптимист за предстоящите избори.Очакваме да сме

...
Лидер на партия е оптимист за предстоящите избори.Очакваме да сме
Коментари Харесай

Стефан Янев очаква двойно по-добър резултат на изборите за Български възход

Лидер на партия е оптимист за идните избори.

Очакваме да сме част и от идващия парламент и ще реализираме това с естествени послания към българските жители, с едно от посланията, че ние значително говорихме рационално от самото начало по време на работата ни в 48-ото Народно заседание.

Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на " Български напредък "  Стефан Янев, написа novini.bg. 

" Опитвахме се да бъдем част от решението, а не част от казуса. Пред съда на българските гласоподаватели би трябвало да бъдем откровени и почтени и да кажем, че методът, по който приказваме и действаме, търсенето на взаимоотношение с другите партии е точно в полза на българските жители и решение на техните проблеми. В един миг би трябвало да си зададем въпроса каква България желаеме да имаме на следващия ден. И това е нашето предпочитание, нашият път. Вървим го стабилно. За нас не стои въпросът дали ще влезем в Народното събрание, а какъв по-добър резултат ще реализираме на тези избори. Целите ни са за минимум двоен резултат ", добави той.

" Имаме Изпълнителен съвет на следващия ден. Тогава ще обявим, в случай че имаме предпочитание да се коалираме с някого, вероятно с кого водим диалози и дали това е допустимо. В момента такива диалози не се водят ", разяснява още Янев. 

Той акцентира, че от " Български напредък " не търсят кавги, а устойчиви решения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР