Лидер на наша политическа партия обясни защо не ни приемат

...
Лидер на наша политическа партия обясни защо не ни приемат
Коментари Харесай

Стефан Янев за Шенген: Гледат ни с недоверие, защото България няма тежест

Лидер на наша политическа партия изясни за какво не ни одобряват в Шенген.

" Ние поискахме Консултативен съвет, тъй като това е методът за реализиране на междуинституционален разговор, какъвто е нужен в подобен миг. Няма общество, което да е умерено, когато се случват убийства. Преди убийството на Алексей Петров имаше отвличане против основния прокурор. Покушение против основен прокурор в друга европейска страна не сме чули да се случва. А убийства има във всички европейски страни ", заяви лидерът на " Български напредък "  Стефан Янев в студиото на " Денят ON AIR ".

Според Янев обществото би трябвало да търси способи по какъв начин да спре сходни събития да се случват в страната.

" Поставихме въпроса за Консултативен съвет, защото той действа въз основата на специфичен закон. Създаде се изкуствено напрежение сред хората отново от оня запис, в който ставаше въпрос, че дружно са правили " али-бали " на избори. Говоря за президента и хората, които сега са в държавното управление. Сега трябва да работим за по-доброто си бъдеще дружно като общество. Този диалог липсва ", разяснява Янев.

Контекстът в спора сред ръководещите и президента е по-скоро, с цел да не се задава въпросът " Как се прави али-бали на изборите ", настоя водачът на " Български напредък ".

" Когато в оня запис се приказва за нарушавания на този избирателен развой, не задаваме въпроси и не питаме кой какви али-бали е правил. И службите, и Министерство на вътрешните работи значително са политизирани в положителния смисъл на думата - политическите партии, които са на власт желаят да имат въздействие. Това е мъчно, тъй като през годините не са основани задоволително съществени критерии за развиване на фрагментите ", изясни гостът.

Пред Bulgaria ON AIR Янев посочи, че мненията каква може да бъде причината за убийството на Алексей Петров са спекулации и добави, че не трябва да се не помни, че службите водят следствени дейности.

" В подтекста на Шенген нашите сътрудници ни гледат по един и същи метод. Гледат ни с съмнение и неуважение, тъй като България няма тежест. Националните ни благоприятни условия са на ръба. Тук е моментът да се прояви европейското водачество ", безапелационен е водачът на " Български напредък ", написа novini.bg.

Той разяснява и тематиката за милитаризацията на Черно море. " Усилията би трябвало да са ориентирани в посока прекъсване на войната и в условия на мир да се вземат решение въпросите. Сигурността на Черно море в никакъв случай няма да бъде в сигурност без присъединяване на всички страни членки, които имат териториални води в Черно море ", счита още Янев.

По думите му информацията, че армията ни не е в положително положение, е реалност от години. " Има дефицит на хора за избрани длъжности на избрани позиции в българската войска. Тази наклонност е от дълго време ", акцентира гостът и потвърди позицията на партия " Български напредък " във връзка с продажбата на оборудването за АЕЦ " Белене ".

" Това ще бъде неточност. Тези реактори могат да бъдат сложени в България, има и планова мощ, и заинтригувани лица. Опциите са на масата ", означи Янев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР