Лидер на еврейска общност е измъчван от четирима нападатели, които

...
Лидер на еврейска общност е измъчван от четирима нападатели, които
Коментари Харесай

След нечовешки изтезания еврейски лидер в Холандия издаде кода на сейфа с богатството си

Лидер на еврейска общественост е малтретиран от четирима нападатели, които са нападнали бизнесмена-милионер в дома му в Маастрихт, Холандия. Полицията не е изключила антисемитски претекст зад бруталния грабеж.

73-годишният Беноа Уесли се почувствал като в призрачен сън през предишния уикенд, когато внезапно се събудил и видял четирима маскирани мъже, стоящи над леглото му. Секунди по-късно той бил удрян и ритан в главата, като нарушителите упорствали за комбинацията от сейфа му. Те също по този начин намушкали стареца и го бутнали по стълбите, където бил вързан за един стол.

Устата и носът на Уесли били компактно покрити с парче плат и нападателите изливали вода върху лицето му. Методът за изтезания, който е бил необятно употребен от Централно разузнавателно управление на САЩ през последното десетилетие, се оказал сполучлив за нападателите - Уесли се борил повече и дал на крадците кода от сейфа.

Престъпниците избягали от местопроизшествието като в това време жертвата била към момента вързана на стола, само че в последна сметка Уесли съумял да се освободи и да отиде в полицейския сектор, с цел да рапортува за бруталния грабеж. Впоследствие той бил откаран в болница без животозастрашаващи пострадвания.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР