Лидер на британския Национален фронт направи шокиращо признание: той се

...
Лидер на британския Национален фронт направи шокиращо признание: той се
Коментари Харесай

Двоен удар: Лидерът на британските неонацисти се оказа гей и евреин

Лидер на английския Национален фронт направи шокиращо самопризнание: той се оказа почитател на нетрадиционна полова ориентировка и евреин. Кевин Уилшоу съобщи, че повече не споделя расистките възгледи на своите някогашни съратници и ги счита за отпадък.   Именно първият факт го навел на мисълта, че той повече не желае да се придържа към нацистките си възгледи. Уилшоу описа всичко това в изявление за телевизионния канал Channel 4 News.

Уилшоу отбелязва, че не съжалява, че в предишното е взел участие в противозаконни и радикални организации. И в случай че той някак си е съумял да се помири със своя еврейски генезис, то в този момент хомофобията от страна на неговите съратници той повече не можел да търпи.

Бившият нацист означи, че е взел участие в силови акции дружно със своята формация, само че самичък в никакъв случай никого не е нападал – единствено се е отбранявал. Междувременно той също не е подкрепял нападенията против представителите на половите малцинства и се е старал да им пречи.

Сега Уилшои има намерение да се разгласи срещу всичките си свои скорошни съратници. По думите на британеца, той желае да аргументи болежка на всички, които популяризират лъжлива нацистка идеология.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР